Kabouterpost!!

oktober 2015

Na een zomer met veel kaboutervriendjes in de tuin, is er nu ook een briefje van de kabouter zelf gevonden! Het hing opeens aan een bloementak. En wat schrijft de kabouter …hieronder kun je het lezen. Kom volgend jaar dus zeker maar weer eens kijken…of nog vanmiddag of komend weekend, op zoek naar paddenstoelen of het mooiste herfstblaadje! 

Lieve kinderen van de Naturentuin

Op mijn tochten door het bos maak ik ook wel eens een rondje door de Naturentuin.
Er wonen veel van mijn dierenvriendjes dus ga ik die wel eens opzoeken. Kwaak de kikker met Slurpje de waterslak in de vijver, de vogels in het bosje. En Hoemie de hommel en alle mooie vlinders in de bloementuin. Ik liep langs de bijenberg naar het groene hutje… en toen sprong ik een gat in de lucht Een brievenbus vol met lieve briefjes en tekeningen…voor mij, kleine kabouter Pluismuis! En nu zag ik ook lekkere bordjes eten, mandjes hout voor mijn kacheltje en vaasjes met bloemen. Zelfs een cadeautje met een paarse veer! Wat een verrassingen, mijn kabouterhartje werd er helemaal blij van.

Maar er is een klein probleempje, ik kan mijn huisje in het bos en al mijn bosvriendjes niet zomaar achterlaten. Misschien ga ik ze te erg missen …
Toch wil ik het wel proberen en heb het volgende bedacht… misschien kan ik volgende zomer komen kamperen in de Naturentuin. Dan neem ik mijn tentje mee en kan ik lekker vakantie houden. Als jullie mij dan weer op komen zoeken wordt het toch nog erg gezellig. Tegen die tijd laat ik weer van me horen.

Voor nu heel hartelijk bedankt en tot volgend jaar!

Een klein-maar-fijne kaboutergroet van Pluismuis
 

PS Hebben jullie mijn nieuwe mutsje misschien gevonden in de Naturentuin? Ik ben hem deze winter verloren …

kp1 kp1
kp2 kp2