Kaboutertentje en Vondstenkist

juli 2016

Ja ... eindelijk is het zover, kabouter Pluismuis heeft zijn tentje opgezet in de Naturentuin! Komende vrijdag neemt ie zijn slaapzakje mee en komt op vakantie. Voor de kinderen die hem willen bezoeken heeft hij een speurtocht uitgezet met allerlei leuke opdrachten die gaan over Tuinplezier. Zelf gaat hij ook wandelen en fietsen dus als je hem niet ontdekt krijgt elk kind wel een klein aandenken mee. 
Voor de grotere kinderen en ook de papa’s en mama’s of opa’s en oma’s is er deze zomer de Vondstenkist. Hierin allerlei dierensporen van dieren in de Naturentuin. Bijvoorbeeld delen van een konijnenskelet, diverse nestjes en mooie veren en vlinders. Het is soms een wonder wat een dier kan maken of hoe kleurrijk het zelf is. Leuk om te bekijken en daarna op pad te gaan met het Ontdekmandje om te proberen wat je zelf kunt vinden.
De kinderactiviteiten zorgen voor veel plezier, ook als de hele familie meekomt. En zelfs zonder enig hulpmiddel komt de liefhebber groot of klein al oren en ogen tekort in de Naturentuin...

 

Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-2 Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-2
Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-3 Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-3
Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-1 Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-1
Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-7 Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-7
Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-5 Kinderspeurtochten Naturentuin 2016-5