Prachtige open Ecotuinweekend

juni 2017

Afgelopen 3 en 4 juni waren de Ecotuindagen van Velt in België en Nederland. Overal was een groeiend aantal bezoekers te melden, zo ook in onze tuin! En wat vooral fijn was: veel bezoekers ontdekten de tuin voor het eerst en men bleef ook nog eens lekker lang. Anderhalf uur rondkijken en hier en daar eens zitten was geen uitzondering.

Uit het gastenboek; een tuin naar ons hart - heerlijk relaxed om hier rond te wandelen - heerlijk om de bloemetjes en de bijtjes weer eens van dichtbij te beschouwen - heel inspirerend - een verrijkend bezoek - een tuin om blij van te worden - de ecologische aanpak spreekt erg aan - fantastisch, verwondering, bewondering - dank aan alle vrijwilligers...

Hier kan ik me alleen maar bij aansluiten! En alvast noemen... de volgende open dag in de nazomer met een heel andere tuin is op zondag 17 september. Maar natuurlijk tussendoor altijd van harte welkom! Zie de openingstijden (http://www.naturentuingoirle.nl/pg-17800-7-89026/pagina/00_02a_bezoek_de_naturentuin_goirle_opening_en_route_anneke_scholte.html). 

14 de entree 14 de entree
10 bij het welkom 10 bij het welkom
19 veel interesse 19 veel interesse
08 plantjes uitzoeken 08 plantjes uitzoeken
16 gezellig aan de picknicktafel 16 gezellig aan de picknicktafel
12 anouk en lise doen de speurtocht 12 anouk en lise doen de speurtocht
24 steeds weer op zoek naar de koningin 24 steeds weer op zoek naar de koningin
02 altijd feest bij de vijver 02 altijd feest bij de vijver