10.000ste bezoeker in vijf jaar !

september 2017

Op de eerste september was het zo ver. Feestelijk werd de 10.000ste bezoeker in vijf jaar Naturentuin binnengehaald. Het was Tuinvriendin Addy Besters die al die jaren elke vrijdagmiddag minstens een uur lang foto’s komt maken van alles wat er zich in de tuin voordoet. Zij verdient deze eretitel als geen ander. Addy: ”de tuin doet mij ontzettend goed, altijd verfrissend en verrassend, na een kopje thee ga ik naar huis om de foto’s te verwerken en geniet zo van een hele middag Naturentuin!”. Zo volgt zij bijvoorbeeld het fruit van bloem tot rijpe vrucht of een plant die door de weken heen groeit van zaadje tot uitgebloeide bos. Maar ook sfeerhoekjes en de tuinwerkers worden door haar vastgelegd. 
Ze werd afgeopen vrijdag verrast met een bos bloemen uit de tuin, een zelfgebakken kruidkoek en een gratis Tuinvriendenabonnement. 
Het tellen van de bezoekers wordt gedaan om zicht te krijgen op het draagvlak, er wordt dagelijks geturfd en op open dagen geschat. We zijn als vrijwilligers erg blij met het enthousiasme van de bezoekers en hopen ook Addy nog vaak terug te zien...

Addy 08 Addy 08
2 Traktatie 2 Traktatie
Addy a Addy a
Addy b Addy b
603 Pyamakevers, door Addy Besters 603 Pyamakevers, door Addy Besters