Veel te beleven in de tuin...ook op afstand

Even een berichtje uit de droge voorjaarstuin in corona-tijd. Zaterdag gaan we weer voor de eerste keer in het weekend open. Zie de bezoektijden (http://www.naturentuingoirle.nl/pg-17800-7-89026/pagina/00_02a_bezoek_de_naturentuin_goirle_opening_en_route_anneke_scholte.html). Tot nu toe waren de vrijdagmiddagen leuk en rustig bezocht door mensen die even kwamen opladen. Alle activiteiten (ook de Ecotuindagen) gaan tot de zomer niet door maar… tel je zegeningen! 
De rust en regelmaat doet de tuin en de tuinwerkers goed. “Op afstand” is er ook heel veel te genieten. En nu speciaal de natuurgeluiden die weer ouderwets klinken ;-) Alle vogels, de wind, de ritselende populieren. Het enige wat we wel erg missen is het geluid van de regen!! Het is ontzettend droog en je ziet planten zich inhouden, juist dat moeten ze niet hoeven te doen in het voorjaar. Er zijn wel volop bloemen. Maar toch heeft imker Bart de bijenkasten al teruggebracht naar 2 omdat de bloemen te weinig nectar kunnen geven. 
We hopen jullie te verwelkomen en voor elke bezoeker is er zolang de voorraad strekt een gratis setje bloemenkaarten om anderen blij mee te maken. De betaling gaan bij voorkeur digitaal of wanneer alleen de toegang, contant gepast. En kijk de startpagina voor de andere maatregelen. Blijf gezond en tevreden! En tot ziens in de Naturentuin.

Naturentuin voorjaar 5 Naturentuin voorjaar 5
Naturentuin voorjaar 3 Naturentuin voorjaar 3
Naturentuin voorjaar 2 Naturentuin voorjaar 2
Naturentuin voorjaar 4 Naturentuin voorjaar 4