Tuinadvies voor meer natuurplezier in eigen tuin

oktober 2019

Het najaar is een mooie tijd om eens stil te staan bij de natuurwaarde van je tuin. In elke tuin, groot of klein, kun je de seizoenen beleven en zijn er op elk moment mooie natuurwaarnemingen te doen. Misschien wil je je tuin natuurrijker maakt maar zie je zelf niet hoe je het aan kunt pakken. Graag geef ik, Anneke Scholte, tuinadvies aan mensen die de sfeer van de Naturentuin aanspreekt. Gecultiveeerde en wilde planten door elkaar, een paradijs voor insecten en andere dieren. Maar zeker ook naar eigen smaak en mogelijkheden. Ontdek hier (http://www.naturentuingoirle.nl/pg-17800-7-89032/pagina/00_03a_tuinadvies_en_-cursus_naturentuin_goirle_tuinadvies_anneke_scholte.html) naar hoe dat in z’n werk gaat en lees de reacties van eerdere klanten. 
Het najaar is de juiste tijd om veranderingen voor te bereiden of te starten.

In de Naturentuin is een grote diversiteit aan bijenplanten te koop. En zaad van eigen bloemen. Alles gekweekt zonder gif en kunstmest en zodoende veilig voor insecten.

Maak een afspraak (mailto:anneke@naturentuingoirle.nl) om eens samen te kijken naar wat de wensen zijn en wat er mogelijk is. Zodat er volgend jaar veel meer bijen, vlinders en vogels jouw tuin weten te vinden. Of jouw eigen ideëen nu concreet kunnen worden.

 

Tuinadvies 2 resultaat na 3 maanden Tuinadvies 2 resultaat na 3 maanden
Tuinadvies 1 resultaat na 5 maanden Tuinadvies 1 resultaat na 5 maanden
Tuinadvies 3 tekening als leiddraad Tuinadvies 3 tekening als leiddraad
Tuinadvies 4 stekken staan klaar om opgehaald te worden Tuinadvies 4 stekken staan klaar om opgehaald te worden
Atalanta op rudbeckia in de Naturentuin Atalanta op rudbeckia in de Naturentuin
Hommel op herfstaster in de  Naturentuin Hommel op herfstaster in de Naturentuin
Vuurvlinder op moederkruid in de Naturentuin Vuurvlinder op moederkruid in de Naturentuin