Workshops Macrofotografie, Vijver en Bijenbloemen

augustus 2018

Op zaterdag 25 augustus worden er in de Naturentuin 3 workshops aangeboden. In de ochtend leert fotograaf Harry Op Den Camp ons hoe je de details in natuur en tuin op een mooie manier vastlegt. Bij macrofotografie is vaak een klein detail heel scherp en de achtergrond wazig. Een insect, zaadje of bloemknop wordt dan een wereld op zich. Het maken van keuzes  en het gebruiken van de techniek van je eigen toestel staan centraal. We beginnen met theorie en gaan dan oefenen in de tuin. Meer informatie? klik hier (http://www.naturentuingoirle.nl/ag-17800-7-104099/agenda/workshop_macrofotografie.html).

Het eerste deel van de middag is gereserveerd voor Wil Borm die vertelt hoe je een goede vijver aan kunt leggen, welke beplanting je kiest en welke dieren er dan voor kunnen komen. Een vijver is een van de biotopen van een ecologische tuin die voor de hele tuin van belang is. Meer informatie? klik hier (http://www.naturentuingoirle.nl/ag-17800-7-104100/agenda/workshop_een_vijver_bron_van_leven.html).

In het tweede deel van de middag legt Anneke Scholte uit wat bijenbloemen zijn en hoe je op een makkelijke manier in eigen tuin een “natuurgebiedje” kunt maken wat veel insecten aantrekt. Vanaf eind september zijn er ook weer plantjes te koop in de Naturentuin waar bijna alle planten “bijenplanten” zijn. Meer informatie? klik hier (http://www.naturentuingoirle.nl/ag-17800-7-111517/agenda/workshop_bijenbloemen.html).

Voor alle workshops is opgave noodzakelijk, dit kan t/m donderdag 23 augustus, stuur een mailbericht (mailto:anneke@naturentuingoirle.nl).

Grote groene libelle in de Naturentuin Grote groene libelle in de Naturentuin