Maud, Anneke, medewerkers en de nog ultiemere tip!

juli 2019

Dit weekend is de uitzending van Natuurrijk van Omroep Brabant met Maud en een hoofdrol voor de Naturentuin :-)). Een ontspannen 10 minuten kijk hier! (https://www.omroepbrabant.nl/tv/programma/479/Natuurrijk/aflevering/2979870) Twee kleine aanvullingen zijn wel z’n plaats want deze mooie 10 minuten zijn overgebleven van 2 uur opnames waarin meer verteld werd.

1. Zo’n droom waarmaken doe je nooit alleen! Samen met heel veel mensen is het gelukt, daarom veel dank aan mijn partner, ouders en familie, vrijwilligers, imker, sponsors, tuinvrienden, gastdocenten en collega’s. Zonder hen was het niet geworden wat het nu is!

2. Een nog ultiemere tip voor eigen tuin is: maak verschillende hoekjes (droog, nat, zonnig, schaduw, bodem) en zet daar de goede planten. Die komen er (wild) ook vanzelf en dan komen daarop de verschillende beestjes. Zo krijg je een biodiverse tuin met verrassingen en veel leven. Vraag advies (http://www.naturentuingoirle.nl/pg-17800-7-89032/pagina/00_03a_tuinadvies_en_-cursus_naturentuin_goirle_tuinadvies_anneke_scholte.html) als je meer wilt weten.

omroep brabant omroep brabant