Nieuwe soorten te bestellen in de Naturentuin

april 2022

Vanaf vandaag zijn er nieuwe soorten in de verkoop en te bestellen. Tasty Blooms (https://tastyblooms.nl/) is hier in de regio een ecologische vaste plantenkwekerij voor de groothandel. Via de Naturentuin zijn hun mooie planten nu ook bereikbaar voor particulieren. We hebben er een aantal in het vaste assortiment, met name in het voorjaar en de herfst. Maar dit jaar willen we ook gaan experimenteren met bestellingen. Hoe gaat dat in z’n werk?

1. Bekijk de assortimentslijst van Tasty Blooms (https://www.naturentuingoirle.nl/content/17800/download/clnt/101004_Bestellijst_Naturentuin._planten_van_Tasty_Blooms._april_2022.pdf) en hier de assortimentslijst van de Naturentuin. (https://www.naturentuingoirle.nl/content/17800/download/clnt/101039_Planten_uit_de_Naturentuin_assortimentslijst_april_2022.pdf)

2. Maak een keuze en bestel via een e-mailbericht aan Anneke (mailto:anneke@naturentuingoirle.nl)

3. Je krijgt reactie met wanneer het er mogelijk kan zijn en een verzoek vooraf te betalen. De bestellingen worden per 1 of 2 weken gebundeld en dus binnen 2-3 weken kun je je planten ophalen in de Naturentuin. 

4. Je krijgt weer een bericht wanneer de planten binnen zijn.

Voor planten uit de Naturentuin kun je ook reserveren en wordt er gecommuniceerd wat er op dat moment mogelijk is. 

Laat ons weten wat wel en niet werkt. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen planten kiezen waar bijen en andere insecten wel bij varen ipv in aanraking te komen met gif en kunstmest zoals de meeste planten in de tuincentra.

 

Foto Tasty Blooms 2 Foto Tasty Blooms 2