Ecotuindagen in het Pinksterweekend

mei 2022

De tuin ligt er heel mooi bij, ondanks de vele droge weken. Het is weelderig groen met veel bloemen en als je onder de roos door loopt zoemt het van de bijen. Echt voorjaar!

Na 2 jaar hebben we weer een echt Ecotuinweekend. En dit jaar extra feestelijk want we bestaan 10 jaar! Daarom is er op zaterdag een besloten tuinfeestje met de steunpilaren van de tuin, vrijwilligers, sponsors, tuinvrienden. Maar de 2 dagen erna hopen we iedereen te ontmoeten op de Ecotuindagen van Velt.

Dus iedereen is van harte welkom op zondag 5 en maandag 6 juni van 13 - 17 uur. Met de vertrouwde kraampjes van het Boekenschop met tweedehands natuur- en tuinboeken. En imker Bart met zijn bijenverhalen en diverse bijenproducten. Natuurlijk is er ook een kinderspeurtocht, koffie/thee/sap- terras met zelfgebakken koekjes en andere groene gezelligheid.

Speciaal ter gelegenheid van het tienjarig jubileum staan er verschillende foto’s in de tuin bij karakteristieke hoekjes met beelden van de begintijd, toen het nog een weiland en kale vlakte was. Je herkent het bijna niet terug. 

Overal in Nederland en België zijn ecologische tuinen open, dus als je interesse hebt, stippel dan een hele tocht uit, kijk op de site van Velt (https://velt.nu/ecotuindagen)

We hopen jullie te zien!

Ecotuindagen Naturentuin 2 Ecotuindagen Naturentuin 2
Ecotuindagen Naturentuin 1 Ecotuindagen Naturentuin 1