Pluismuis en Boris de bosuil

juli 2022

Ja het is weer (bijna) zover... Kabouter Pluismuis komt kamperen. Deze keer neemt ie Boris de bosuil mee. Boris is al eerder in de Naturentuin geweest, kijk maar op de foto. De speurtocht zal ook helemaal in het teken van de bosuil staan. 

Zoals de fans van Pluismuis weten, gaat hij graag fietsen, het is moeilijk hem ook echt te spreken te krijgen. Briefjes en tekeningen vindt ie heel leuk en voor de kinderen zet hij een speurtocht uit. Deze is zelfstandig te lopen en geschikt voor kinderen van ca 3 tot 9 jaar. Maar de Naturentuin heeft veel meer te bieden: een vijver vol waterbeestjes die je voorzichtig kunt bekijken. En heel veel vlinders en andere insecten zoals de tijgerspinnen, rupsen/poppen van de koniginnenpage en een nestje veldwespen. 

We hebben zelfs een mol maar daar was Pluismuis niet zo blij mee want die heeft heel zijn kampeerveldje omgeploegd. Daarom staat hij nu op net een ander plekje. Ook vlakbij het kabouter-museumpje.

Al met al.... jullie worden weer verwacht van zaterdag 23 juli t/m zondag 4 september op wisselende dagen. Steeds ’s middags, kijk maar in de  agenda (https://www.naturentuingoirle.nl/ag-17800-0/agenda). Tot ziens en een kleine groet van kabouter Pluismuis.

Kabouter Pluismuis komt kamperen Kabouter Pluismuis komt kamperen
Boris de bosuil in de Naturentuin juli 2017 Boris de bosuil in de Naturentuin juli 2017
Zomer in de Naturentuin Zomer in de Naturentuin
Tijgerspin Tijgerspin