Plantenverkoop terugblik en vervolg tot begin juni

april 2023

Het was het afgelopen weekend een heel fijn evenement met veel enthousiaste mensen die voor ecologische planten gingen. Met plantenliefhebbers onder elkaar is het altijd gezellig en gesprek genoeg ;-) En zaterdag was het heerlijk lenteweer! Dat was ook prettig voor de verschillende bijentellers.

Het losse-wortel-experiment (https://www.naturentuingoirle.nl/nw-17800-7-4213174/nieuws/het_losse-wortel-experiment.html) was zeer geslaagd, veel mensen wilden planten voor een kleine prijs, direct uit de Naturentuin. Daar gaan we mee door zolang het weer het toelaat.

De plantenverkoop gaat gewoon door tot ca begin juni (Ecotuindagen). Keuze uit eetbare, inheemse, cultivars, struiken of klimplanten. Maar mochten de soorten die je wilt er niet bij staan dan kan er altijd besteld worden. Voor 80 % zijn het planten van Tasty Blooms (https://tastyblooms.nl/) en klik hier voor het volledige assortiment van Tasty Blooms, te bestellen via de Naturentuin (https://www.naturentuingoirle.nl/content/17800/download/clnt/104356_Assortimentslijst_Tasty_Blooms_via_Naturentuin.pdf).

Hoe gaat het in zijn werk?

- Je neemt zelf tas of doos mee
- De grootte van de pot bepaalt de prijs, het staat aangegeven
- Je kunt verzamelen en tot slot laten optellen. Hulp bij de keuze is mogelijk.
- Je kun zelf de namen bij de planten schrijven en velen maken een foto van de beschrijving.
- Voor de betaling krijg je een betaalbriefje mee om het thuis over te maken. Voor grote bedragen noteren we het telefoonnummer als dat mag. We hebben liever geen contant geld en er is slecht bereik (aan de grens). Dit werkt al jaren goed.
- Kom bij voorkeur op de fiets. Auto’s kunnen parkeren langs het brede fietspad, je kunt een kruiwagen lenen. 
- Vraag gerust!

pldag 5 pldag 5
pldag 2 pldag 2
pldag 3 pldag 3
pldag 4 pldag 4
pldag 6 pldag 6
pldag 7 pldag 7